"Maša"

"Maša"

Lai pagatavotu mīklu, iebiezināto pienu, krējumu un olas sajauciet un maisiet, līdz veidojas viendabīga. Tad pievienojiet izsijātus miltus ar sodu. Mīklu sadaliet divās daļās. Vienai daļai pievienojiet kakao. Mīklu izrullējiet apaļas formas plātnē, lieciet pannā, kas ieziesta ar sviestu un izsijāta ar miltiem, un cepiet 20 min 210 oC. Gatavu atdzesējiet, izņemiet no formas un pārgrieziet uz horizontāli uz pusēm.

Lai pagatavotu krēmu, sviestu sakuliet un pievienojiet iebiezinātu pienu. Maisiet, līdz iegūstat smilšainu masu. Biskvītus ieziediet ar krēmu un lieciet vienu uz otra, lai gaišais biskvīts un tumšais biskvīts būtu pamīšus. Virsu un malas ieziediet ar krēmu, apberiet ar riekstiem un pasniedziet.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Anna
Un vispar, ja liekat recepti, liekat gramus kartigi, un vispar, cik jabut sviestam? sai receptei neko nevar saprast.
19.07.2014. plkst. 16:51
Anna
Kadai masai tortei ir jabut?
19.07.2014. plkst. 16:47
laluks
Noteikti pagatavošu.
08.07.2008. plkst. 21:18
Man ar gribētos.
13.09.2007. plkst. 13:53
gribeetos pagatavot taadu
15.07.2007. plkst. 13:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Uzsāks nākamā Positivus festivāla biļešu tirdzniecību

Pēc ilgākas gaidīšanas tiek uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz 2009.gada POSITIVUS FESTIVĀLU. Festivāls notiks 2009.gada 17. un 18.jūlijā Salacgrīvā. Baltijā lielāko mūzikas un...