Persiku torte ar mandelēm un magonēm

Persiku torte ar mandelēm un magonēm

Olas sakuliet, pakāpeniski pievienojot 5 ēdamkarotes karsta ūdens. Pievienojiet rīvētu citrona miziņu (no visa citrona), cukuru un sāli un sakuliet, līdz veidojas krēmveida masa. Pieberiet magones un izsijātus miltus ar ar cepamo pulveri un labi samaisiet. Lieciet mīklu ar pergamentu izklātā, cepšanai paredzētā formā ar diametru 26 cm, izlīdziniet un cepiet 200 oC.

Gatavu biskvītu izņemiet no formas, atdzesējiet un pārgrieziet horizontāli. Apakšējo biskvītu ieziediet ar 1/3 uzkarsēta ievārījuma. Marcipānu izrullējiet uz galda, kas nokaisīts ar pūdercukuru, 5 mm biezā plātnē. Sagrieziet plāksnītēs, lieciet uz apakšējā biskvīta, ieziediet ar aprikožu ievārījumu, pa virsu lieciet otru biskvītu un viegli piespiediet. Persikus izņemiet no sīrupa, sagrieziet daiviņās un lieciet uz tortes. Pagatavojiet glazūru pēc instrukcijas uz iepakojuma un pārlejiet ar to torti. Tortes sānus apberiet ar mandelēm un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju

Pasākumi

Cēsu skolēniem iespēja svinēt valsts svētkus Jaunajā pilī!

Sākoties mācību gadam, Cēsu Vēstures un mākslas muzejs aicina skolēnus piedalīties muzepedagoģiskajās programmās, lekcijās, kā arī piedāvā Latvijas 90.dzimšanas dienas ietvaros Cēsu...