Lasītāju receptes

vera 2008-05-09

Smilsu cepumi

Vajadzes:
250 g miltu
100 g pudercukura
150 g sviesta
1 olu
sali
citrona mizinu

Samica miklu visiem minetajidem produktiem. Miklu izveltne 2 - 3 mm bieza plaksne, un ar cetrstura vai apalu veidniti izspiez cepumus. Tos izcep zeltaini brunus.
Ja pirmaja reize gadas nevienadi cepumi
(biezaki un planaki), biezak japakontrole to gataviba, lai planie nesadeg.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Grupa „re:public” atgādina – darba holisms ir kaitīgs jūsu veselībai!

No šīs nedēļas visās Latvijas radiostacijās sāk skanēt grupas „re: public” jaunais radio singls "Dari ko liek", kas iekļauts jūnijā iznākušajā albumā „Atbrīvots”....