Lasītāju receptes

liepiņa 2008-04-27

Riekstu cepumi

1 glāze mīksta sviesta vai margarīna
pusglāze pūdercukura
vaniļa
2 glāzes miltu
rieksti

Taukvielas saputo, pakāpeniski pievieno pūdercukuru, garšvielas, miltus. Mīklu atdzesē ledusskapī.
Izveido mīklas "desu", šķērsām sagriež gabaliņos, tos liek uz plāts, kas pārkaisīta ar miltiem, katrā piciņā iespiež riekstu kodolu vai izlobītu ķirbju sēklu.
Cep sakarsētā krāsnī. Nevajadzētu pieļaut, ka cepumi kļūst brūni. Pēc izņemšanas no krāsns cepumus atdzesē uz plāts, tad ar platu nazi uzmanīgi noņem, pārkaisa ar pūdercukuru.
No šīs mīklas var cept plāni izveltnētus dažādas formas cepumus.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Manic Street Preachers šogad sola jaunu albumu

Lieliskā, pasaules slavu ieguvusī grupa Manic Street Preachers, kas jau pavisam drīz – 18.jūlijā – uzstāsies Positivus AB Festivālā Salacgrīvā, sola, ka jau šogad pie klausītājiem...