Lasītāju receptes

liepiņa 2008-04-25

Cepumi ar majonēzi

Majonēze 250 g
Margarīns 250 g
Cukurs 1 1/2 gl.
Olas 2
Milti 400 g
Soda naža gals


Margarīnu saputo ar cukuru. Pievieno majonēzi, samaisa. Tad pievieno olas un iemaisa miltus, kam pievienots naža gals sodas. Mīklu var izspiest caur konditorejas maisiņu vai izmalt gaļas mašīnā caur cepumu veidni. Cep karstā cepeškrāsnī.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

SARĪKOJUMI RĪGAS LATVIEŠU BIEDRĪBĀ 2009. GADA 17. JŪNIJS – 15. JŪLIJS

17. jūnijā plkst. 19.00 Zelta zālē
KAMERMŪZIKAS KONCERTS
Piedalās Gunta Cēse (soprāns), Aleksandra Boroduļina, Ieva Kļaviņa (klavieres), Raivo Lallo (klarnete).
Programmā V. Bellīni,...