Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-23

Mandeļu cepumi

200 g sviesta vai margarīna
100 g cukura
2 ēdamk. ķiršu degvīna vai liķiera
300 g miltu
100 g maltu mandeļu
150 g piena šokolādes

Izkausētu sviestu nedaudz uzputo , pievieno cukuru un puto , līdz cukurs izkusis. Pievieno alkoholu , miltus , mandeles un visu labi samaisa.
Pannu izklāj ar cepamo papīru , mīklu ieliek konditorejas maisiņā ar platu galu un tieši uz papīra izspiež dažādas formas cepumus. Pannu liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apm. 20 min.
Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi , pievieno ēdamkaroti sviesta. Katra cepuma virspusi iemērc karstā šokolādē un apžāvē.
Lai kūst mutē ,,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Izdots pastkaršu komplekts ,,Rūjienas koka apbūve”

Ar Rūjienas tūrisma informācijas centra (TIC) iniciatīvu izdots jauns pastkaršu komplekts ,,Rūjienas koka apbūve”, kurā ir 9 pastkartes ar koka ēku attēliem, kas vēl šobrīd...