Lasītāju receptes

just_smile 2007-07-08

Vistas filejas mērce

Sastāvdaļas:
vistas fileja,sals,malti melnie pipari,vegeta,udens,krejums
Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Sagriež 3 vistas filejas mazos kubiciņos un kārtīgi apcep(lai viegli brūna paliek),tad pievieno klāt pusglazi udens un 0,5l krejuma,kārtīgi samaisa. Tad klāt pievieno sāli(~1tejk)melnos piparus un vegetu(~3-5 sķipsnas),samaisa un ļauj vārīties 1min!

Ideāli kopā ar kartupeļiem vai rīsiem!

Vistas fileju var aizstāt ar malto gaļu!

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
es vēl pievienoju sīpolus un sarkano papriku, tad uzreiz sanāk vistas frikasē. Garša īpaši jau nemainās, bet nosaukums izklausās karalisks un eksluzīvs.
26.07.2007. plkst. 10:00

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

Kakejiku Japānas laikmetīgā māksla

CAF.N asociācija ir vislielākā un visaktīvākā mākslinieku apvienība Japānā. Burts „N”, kas apvienības nosaukumā iekļauts 2004.gadā, nozīmē „Nebula” jeb miglājs. Tādējādi...