Lasītāju receptes

vera 2008-07-07

Zemenu balzamiko ievarijums

Vajadzes:
2 litrus zemenu
200 ml vina
100 ml balzamiko etika
1 kg ievarijuma cukura

Ogas noskalo un parlasa. Lielakas ogas sadala sikak. Vara kopa ar vinu un etiki piecas minutes. Pievieno cukuru un turpina varit vel divas minutes. Nonem no plits un uzmanigi nosmel putas. Ievarijumu pilda tiras izkarsetas burkas, aivako un uzglaba vesa vieta.
Sarkanais vins un tumsais balzamiko etikis padaris ievarijumu tumsu, bet baltvins un baltais balzamiko etikis to ''izbalinas''.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Dziedātājas Emi dziesma „Kā sapnī” ielaužas MTV Latvia

Šī gada martā notika dziedātājas Emi videoklipa prezentācija dziesmai „Kā sapnī”, kuras režisors ir Miks Ozoliņš. Viņas videoklips pirms tam bija vērojams Latvijas Mūzikas Kanālā...