Lasītāju receptes

vera 2008-04-26

Ekskluzīvā konjaka mērce

Sastāvdaļas:
30 g sviesta
2 ēdamkarotes cukura
1 glāze konjaka

Pagatavošana:
Izkausē uz mazas liesmas sviestu un cukuru, pielej konjaku un uzvāra. Ar šādu mērci pārlej pudiņu vai saldējumu un tūlīt aizdedzina.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Olu dāvināšana

Lieldienās raksturīgas dažnedažādākās darbības ar olām. Tās ēd, dāvina, ar tām mainās, spēlē spēles. Olu krāsošana ir salīdzinoši nesena paraža. Tā ieviesusies tikai jaunākos...