Lasītāju receptes

vera 2008-04-26

Zemeņu mērce

Sastāvdaļas:
400 g zemeņu
100 g cukura
2 ēdamkarotes olu liķiera
vanilīns

Pagatavošana:
Zemenes ar cukuru sakuļ mikserī, pievieno vanilīnu un liķieri, turpina putot, līdz masa kļūst gaiša. Mērci atdzesē ledusskapī.
Pasniedz ar saldējumu, vaniļas vai rīsu krēmu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

Festivāla „Republika Kazantip” ievadpasākums

Tuvojas 17. festivāla „Republika Kazantip” atklāšana, kas norisināsies
1. augustā Krimā jau sen zināmajā ciematā Popovka. Vilciens jau drīz
aties, bet tikmēr (!) mēs būsim...