Lasītāju receptes

vera 2008-04-26

Karameļu mērce

Sastāvdaļas:
200g.sviesta vai margarīna
200g.cukurs
Saldais krējums

Pagatavošana:
Liek cepties margarīnu vai sviestu un pieber cukuru, gaida kamēr tas kļūst brūngans un tad pielej saldo krējumu, ja pieber vairāk cukuru, tad mērce kļūst šķidra, kuru var ēst kopā ar pankūkām vai banāniem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Jūrmalas pilsētas dome aicina piedalīties Jūrmalas fotokonkursā un iegūt vērtīgas balvas

Lai atlasītu atraktīvus un mākslinieciski kvalitatīvus Jūrmalas fotoattēlus pilsētas tūrisma brošūrām, tūrisma kartēm un citiem drukātiem izdevumiem, kā arī Interneta vietnēm,...