Lasītāju receptes

vera 2007-12-04

Zemeņu marināde austrumu gaumē

Sastāvdaļas:
2 kg zemeņu
3 lieli sīpoli
1liels gabals žāvēta ingvera
3 ēd.karotes sinepju sēklas
4 ēd.karotes veselu koriandru
2 sarkanie pipari
100gr rozīņu
200gr cukura
200gr etiķa

Pagatavošana: (laiks: 40 minūtes)

Zemenes ar skaisto,sarkano krāsu,reibinošo smaržu un atspirdzinošo garšu ir ļoti piemērotas,lai no tām izvārītu vircotu marinādi!Tā ir piemērota visiem grillētajiem ēdieniem.

notīra zemenes,sīki sagriež piparus,rupji-sīpolus.katliņā kārtām liek zemenes,sīpolus,garšvielas,rozīnes un cukuru.pārlej etiķi,ļauj uzvārīties.turpina vārīt uz lēnas uguns apm.30 min.(sīpoliem jābūt mīkstiem,bet ne izjukušiem)salej tīrās,karstās burkās un uzreiz aizvāko.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Harija Ozola un Santas Zapackas jubilejas koncerts

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Harija Ozola un Santas Zapackas 5 gadu  jubilejas koncertu 2009.gada 1.martā VEF Kultūras pilī plkst. 15:00 un plkst. 19:00!

Koncertā...