Lasītāju receptes

drago 2007-10-18

Apelsīnu mērce gaļas ēdieniem!

Sastāvdaļas:
1l apelsīnu sulas (var no pakas),
ķiploks,
sāls,
pipari,
garšvielas (svaigas dilles, pētērsīļi).

Pagatavošana;
Uz karstas pannas uzlej apelsīnu sulu, pievieno garšvielas un uz lēnas uguns vāra kamēr sāk nedaudz biezēt. Izmantojama pie ceptas gaļas ēdieniem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

The Cardigans izdod labākās dziesmas

Populārā zviedru grupa “The Cardigans” apkopojusi savas labākās dziesmas izlasē “Best Of”, kurā iekļauti tādi hiti kā “Lovefool”, “My Favourite Game”, kopā 21 dziesma....