Siltās mērces

Salātu mērces

Salātu mērces


Dažādas aukstās mērces un marinādes ir nepieciešama salātu sastāvdaļa. Tās var pasniegt arī atsevišķi pie dārzeņu platēm.
Visbiežāk salātu mērcēm lieto krējumu, kam pievieno
Translate

Šodien

2019. gada 16. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

„Mana laimīgā sestdiena!”

16.augustā plkst. 14.00 Liepājas T/N Kurzeme 1.stāvā festivāla „Rock`n`Roll visām paaudzēm” rīkotāji, kopā ar TN „Kurzeme” organizē akciju „Mana laimīgā sestdiena!”. ...