Siltās mērces

Salātu mērces

Salātu mērces


Dažādas aukstās mērces un marinādes ir nepieciešama salātu sastāvdaļa. Tās var pasniegt arī atsevišķi pie dārzeņu platēm.
Visbiežāk salātu mērcēm lieto krējumu, kam pievieno
Translate

Šodien

2018. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Viskijam pa virsu nekad neuzkož siļķi vai gurķīti

Pasākumi

12. Starptautiskais garīgās mūzikas festivāls

12. Starptautiskais garīgās mūzikas festivāls norisināsies no š.g. 19. augusta līdz 3. septembrim. Jau tradicionāli Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” saviem klausītājiem ir...