Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-11

Salsa Mexicana ( Meksikāņu mērce)

Sastāvdaļas:
3-4 tomāti,
2 sīpoli,
4-5 čili 'Serrano',
15-20 koriandra lakstu,
vismaz 1 tējk. sāls,
3 tējk. laima sulas

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Tomātiem izgriež kātiņus un sīki sagriež. Sīpolus sasmalcina. Čili pākstis pārgriež, izņem sēklas un starpsienas, bet mīkstumu sakapā. Koriandrus sakapā. Visas sastāvdaļas liek traukā, pārkaisa ar sāli un apslaka ar laima sulu. Šai mērcei pirms lietošanas vajadzētu ļaut 0,5 - 1 stundu ievilkties.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir vispārdotākais auglis pasaulē. Indija ir lielākais mango augļu ražotājs

Pasākumi

“Melo–M” apkārt pasaulei!

Čellu mūzikas trio “Melo–M” sagatavojis jaunu mūzikas programmu “Apkārt pasaulei!” ar vairāk nekā 11 populārām dažādu pasaules tautu melodijām aranžējumos trim čelliem. Pirmie...