Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-11

Salsa Mexicana ( Meksikāņu mērce)

Sastāvdaļas:
3-4 tomāti,
2 sīpoli,
4-5 čili 'Serrano',
15-20 koriandra lakstu,
vismaz 1 tējk. sāls,
3 tējk. laima sulas

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Tomātiem izgriež kātiņus un sīki sagriež. Sīpolus sasmalcina. Čili pākstis pārgriež, izņem sēklas un starpsienas, bet mīkstumu sakapā. Koriandrus sakapā. Visas sastāvdaļas liek traukā, pārkaisa ar sāli un apslaka ar laima sulu. Šai mērcei pirms lietošanas vajadzētu ļaut 0,5 - 1 stundu ievilkties.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

LKC folkloras kopas„Dzīsme” jubilejas koncerts

1989. gadā kora mūzikas iedvesmotāja Terēzija Broka, tautasdziesmu mīlošus cilvēkus sapulcināja kopā un izveidoja kolektīvu “Dzīsme”. Folkloras kopas debija notika Latgales novada...