Aukstās mērces

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
antuan egoser
es kā Diseldorfas 2 labākais pavārss uz kuģa restorāna saku ir tāda mērcē-plūmju mērcē!
25.11.2012. plkst. 00:31
Dace
Lielaakais truukums pluumju meerces receptee - nav noraadiiti daudzumi pluumeem, buljonam, u.c. Sanaaca kaut kaada biezputra, ko peec garsas, lejot un lejot skidrumu, padariju eedamu, bet rezultaats taalu no taa, ko biju iedomaajusies.
27.08.2010. plkst. 20:52

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

VĀCU DŽEZS Gētes institūtā Rīgā

Izstāde aptver gan šī mūzikas žanra vēsturi, gan arī aktuālās tendences, stāsta par klubiem un festivāliem, skaņu ierakstu kompānijām un radio lomu, iepazīstina ar atsevišķām...