Aukstās mērces

Mērces salātiem

Mērces salātiem


Mērces palielina salātu uzturvērtību, bagātina tos ar olbaltumvielām, taukiem utt. Mērces dara salātus sulīgākus, veicina to ilgāku uzglabāšanu.
Lai pagatavotu labus salātus, liela
Aukstās mērces

Aukstās mērces (2)


Aukstās mērces lieto tikai pie aukstajiem ēdieniem (uzkožamajiem). Tās mēdz pasniegt apaļos mērču traukos.
Auksto mērču pagatavošanai nepieciešams labs, biezs skābs krējums. Ja
Salātu mērces un garšvielas

Salātu mērces un garšvielas (7)


Salātiem mērces lieto kā saistošu līdzekli, kas tos padara bagātākus ar uzturvielām. Salāti ar mērci ir sulīgāki, garšīgāki un daži ilgāk uzglabājas. Mērču gatavošanai
Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Šis tas par Lieldienām

Kad cilvēki sāka ēst olas?

Ja cilvēki spiesti ilgāku laiku pavadīt džungļos vai uz neapdzīvotas salas, viņiem jāēd, kas pagadās. Droši vien arī senais cilvēks, nokļuvis līdzīgā...