Lasītāju receptes

saulux3 2008-07-29

Franču sīpolu zupa

10 sīpoli;
Apm. 3 ēdamkarotes sviesta;
½ litrs ūdens;
šķele baltmaizes;
rīvēts siers;
1 kubiņš buljona.

S°īpolus nomizo, sagriež ripiņās un cep uz pannas 3 ed.k. sviesta, līdz tie ir kļuvuši viegli brūni, un tiem ir iztvaikojis ūdens.

Uzvāra buljonu, pievieno sīpolus. Vāra apmēram 15 minūtes.

Kad uzvarījušies, salej karstumizturigās bļodās, ieliek maizi,kas apkaisīta ar rivētu sieru, liek cepeškrāsnī,līdz siers izkusis

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...