Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Gulaszupa

Sastāvdaļas:
Gulašzupa.
Katliņā ar biezu dibenu apmēram 1 glāzē olīveļļas apcep 2 kg augstvērtīgas, kubiņos sagrieztas un no cīpslām atdalītas liellopu (labāk jaunlopu) gaļas. Kad gaļas sula iztvaikojusi un gaļa sāk apcepties, pakāpeniski pievieno 1 kg sīpolu, 1.5 kg ripās sagrieztu brkānu, 1 kg sagrieztas paprikas. Kad tas viss apcepies, pievieno 2 kg no mizām atbrīvotus sagrieztus tomātus, kuriem ieteicams arī izņemt sēklas. Visu uzvāra un tad pievieno 2 L ūdens. Zupu vāra, līdz gaļa gandrīz mīksta. Tad pievieno 1 kg mazus, uz pusēm pārgrieztus kartupeļus, zupu sāla un piparo pēc garšas, pievieno arī asos piparus. Pašās beigās, pareizās krāsas un garšas iegūšanai, pievieno pievieno Ungārijā nopērkamu gulaškrēmu. Zupai jābūt kā šķidram sautējumam. Klāt piedzer biezu, tumīgu sarkanvīnu.
Darbs piņķerīgs, bet rezultāts ar izsmalcinātu garšu pārsteigs jubkuru. Lielisks paēdiens vasarā dārza svētkos, kad to var gatavot kopā ar viesiem.

Pagatavošana: (laiks: 120 minūtes)

Pašās beigās, pareizās krāsas un garšas iegūšanai, pievieno pievieno Ungārijā nopērkamu gulaškrēmu. Zupai jābūt kā šķidram sautējumam. Klāt piedzer biezu, tumīgu sarkanvīnu.

Darbs piņķerīgs, bet rezultāts ar izsmalcinātu garšu pārsteigs jubkuru. Lielisks paēdiens vasarā dārza svētkos, kad to var gatavot kopā ar viesiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Mērija Dž. Blaidža par laimi un sāpēm jaunajā albumā

Amerikāņu dziedātāja un dziesmu autore Mērija Džeina Blaidža (Mary J. Blige) ir gatava iepriecināt visus ritmblūza cienītājus ar savu jaunāko studijas albumu “Growing Pains”....