Lasītāju receptes

jolcis 2008-07-27

Zirņu biezenis

1 litrs šķelto zirņu

100 g sviesta

1 sīpols

1 ķiploks

dilles

krējums pēc garšas

Šķeltos zirņus kopā ar sīpoliem, ķiplokiem, kaltētām dillēm vāra, līdz zirņi izšķīst, izņem sīpolus, ķiplokus, piegriež svaigu sīpolu, ja vēlas biezeni var samīcīt, pievieno sīki sagrieztas dilles, pasniedz ar sviestu vai krējumu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pasaules rekords alkoholisko dzērienu lietošanā pieder Luksemburgai

Pasākumi

Rīgā koncertēs Eross Ramazoti

Koncertaģentūra „Makroconcert” informē: 5.novembrī uz daudzfunkcionālās halles „Arēna Rīga” skatuves uzstāsies viens no pasaulē slavenākajiem liriskās popmūzikas izpildītājiem...