Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Zirņu sakņu zupa

1. zirņi
2. kartupeļi
3. kāposti
4. pipari saldie utt

glāzi zirņu noskalo un iemērc uz 4 stundām ūdenī. tad tos ieber verdošā ūdenī pieliek sāli. Vārīšnās laikā nosmeļ putas. Vāra kādas 20 min. tad pievieno sagrieztas saknes (kartupeļus burkānus,, kāpostus,kāļus u.t.t) sarkanos saldos piparus un vāra kamēr saknes mīkstas, bet zirņi izšķiduši. Zirņu vietā var likt izmērcētas pupiņas

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Ventspilī lielākā klinšu kāpšanas siena Baltijā

Ar Sporta nama „Centrs” (Brīvības iela 14) atklāšanu Ventspilī tagad pieejama Baltijā lielākā klinšu kāpšanas siena. Tās garums ir ap 12m un augstums ap 14m. Siena pārskatāma no...