Lasītāju receptes

liepiņa 2008-04-24

Zaļā zupa vai Brokoļņņiks

Uzvāram katliņā ūdeni un liekam vārīties zaļos brokoļus. Kad brokoļi ir mīksti, tos saspiežam ar stampu tajā pašā ūdenī. Turpinam šo masu vārīt uz lēnas ugunts un tad pievienojam klāt sagrieztu mazos gabaliņos salami desu un turpiam vārīt. Pēc 10 min. pievienojam klāt kausētu klasisko Dzintara sieriņu, zaļumus, sāli nevajag, jo kausētais siers jau ir diezgan sālīts. Kārtīgi visu samaisa. Ēd kopā ar mazām graudu maizītē un sviestiņu ar zaļumiem! Veselīga biezzupa un nedaudz diētiska. Ātri pagatavojama!!!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

11. Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls notiks MĪLAS GALAKTIKĀ

Jelgavas Pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra „Kultūra” jau vienpadsmito reizi organizē Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kas notiks 2009. gada 9. – 15. februārim.
Līdz 14....