Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-23

Dārzeņu biezeņzupa

50 g burkānu,
60 g kāļu,
75 g svaigu kāpostu,
25 g sīpolu, selerijas saknes un pētersīļu saknes,
50 g kartupeļu,
10 g sviesta,
15 g skāba krējuma,
1 tējk. miltu,
400 g ūdens,
zaļumi


Dārzeņus izvāra , izberž caur sietu vai mazliet atdzisušus samaļ gaļas mašīnā.
Izkarsē miltus, atšķaida ar dārzeņu buljonu , pievieno saberztos dārzeņus un visu uzvāra.
Beigās pievieno svietu , krējumu un zaļumus.
Kā piedevas pie zupas var pievienot vārītus makaronus, klimpas, frikadeles vai pelmeņus.
Lai izdodas ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Noskaties Lienes Šomases pirmo videoklipu “Jauna diena”

No 22. maija jaunajā “Mūzikas video” kanālā ir skatāms dziedātājas Lienes Šomases pirmais oficiālais video klips dziesmai “Jauna diena”. Klipa režisors ir pieredzējušais mūzikas...