Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-23

Dārzeņu biezeņzupa

50 g burkānu,
60 g kāļu,
75 g svaigu kāpostu,
25 g sīpolu, selerijas saknes un pētersīļu saknes,
50 g kartupeļu,
10 g sviesta,
15 g skāba krējuma,
1 tējk. miltu,
400 g ūdens,
zaļumi


Dārzeņus izvāra , izberž caur sietu vai mazliet atdzisušus samaļ gaļas mašīnā.
Izkarsē miltus, atšķaida ar dārzeņu buljonu , pievieno saberztos dārzeņus un visu uzvāra.
Beigās pievieno svietu , krējumu un zaļumus.
Kā piedevas pie zupas var pievienot vārītus makaronus, klimpas, frikadeles vai pelmeņus.
Lai izdodas ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Māris Subačs Plakāti un domas

Aizsākot ziemas / pavasara’ 2009 sezonu Svētdienas sarunām muzejā, 11.janvārī plkst. 15:00 filozofiski lakonisko darbu autors Māris Subačs un mākslas zinātniece Elita Ansone aicina visus...