Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-09

Dārzeņu zupa ar nūdelēm

250 g rīsu nūdeļu
8 dl vistas buljona
2 ēdamk. zemesriekstu eļļas
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
2 tējk. karija pastas
2 čillija pākstis
1 dl kokosriekstu piena
2 ēdamk. k. zivju mērces
1 laima sula
1 tējk. cukura
200 g dārzeņu - Ķīnas kāposts, paprika, cukurzirņu pākstis, brokoļu ziedkopas
100 g pākšu pupiņas
sīpolloki
( 6 personām )


Rīsu nūdelēm uzlej verdošu ūdeni un ļauj apm . 3 min. pastāvēt , tad noskalo ar aukstu ūdeni. Izvāra buljonu.
Vokpannā sakarsē eļļu un apm. 1 min. cep šķēlītēs sagrieztu sīpolu un sakapātas ķiploku daiviņas.
Pievieno karija pastu, sīki sagrieztas čillija pākstis, kokosriekstu pienu , zivju mērci, laima sulu un cukuru. Dažas minūtes maisot karsē.
Pielej karstu vistas buljonu , uzvāra un saber visus dārzeņus , izņemot pupiņu pākstis.
Dažas minūtes karsē , tad pieliek pupiņu pākstis un nūdeles. Uzkaisa sakapātus lociņus.

LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Uz komēdijas “Rīga – Dakāra” pirmizrādi visas biļetes izpārdotas!

7.februārī Dailes teātra mazajā zālē notiks sensacionālas komēdijas “Rīga – Dakāra” pirmizrāde, kuras varoņu ādā iejutīsies humoriste Jana Duļevska un aktieris Jānis Jarāns....