Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-06

Nūdeļu zupa ar safrānu

6 puravi
2 mazas cukīnijas
2 lieli tomāti
2 ķiploka daiviņas
1,5 tējk. safrāna pavedienu
1,5 L dārzeņu buljona
2 ēdamk. sojas mērces
100 g nūdeļu
sāls
kajēnas pipari

Puravus notīra, nomazgā un sagriež ripiņās. 2 ēdamk. puravu ripiņu ieber šķīvītī un noliek malā. Cukīnijas nomazgā, ja vajag - momizo , tad sagriež garenos gabaliņos. Tomātiem novelk miziņu , bet mīkstumu sagriež gabaliņos.
Ķiplokus nomizo un ļoti sīki sakapā. Safrāna pavedienus saberž pirkstos un ieber dārzeņu buljonā.
Buljonam pievieno sojas mērci un uzvāra. Pievieno atlikušos puravu gredzenus , cukīnijas un tomātu gabaliņus , sakapātos ķiplokus , nūdeles un vērlreiz uzvāra. Katliņam uzliek vāku un turpina vārīt vēl 5 min.
Zupai pieber sāli , kajēnas piparus un pārkaisa ar svaigajiem puravu gredzeniem.
LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Seal izdod soulmūzikas klasiku

No 10.novembra Latvijā būs pieejams “Warner Music” izdotais dziedātāja Seal jaunākais albums “Soul”, kurā mūziķis apkopojis labāko soulmūzikas klasiku....