Melleņu zupa

Melleņu zupa

Mellenes aplejiet ar aukstu ūdeni un vāriet 15 min. Tad pievienojiet kanēli un krustnagliņas,  samaisiet un izberziet caur sietu. Iegūtajai masai pievienojiet cukuru, nelielā auksta ūdens daudzumā atšķiadītu kartupeļu cietu un uzvāriet. Pasniedziet karstu vai atdzesētu.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
inese
krustnaglinas un kanels atnem labo mellenu garsu.kart.cieti-loti maz,lai nav par limigu.atseviski udeni uzvara miltu klimpas un pirms pasniegsanas ievieto mellenes(ta vinas nenokrasojas tik zilas)mm-cik garsigi
19.05.2009. plkst. 22:54
garšīgi :)
06.07.2008. plkst. 15:12
Šo zupiņu ieteicams lietot uzturā slimošanas laikā!Ļoti labi palīdz,ja ir temperatūra,drudzis...!Īsāk sakot,ļoti,ļoti veselīga...
26.09.2007. plkst. 14:48
Mellenes kas var būt gardāks.
14.08.2007. plkst. 21:25
mm..mellenes
14.08.2007. plkst. 00:07

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Kapoeira Karens Oganjans. Fotogrāfijas

Vasaras vidū – no 2008.gada 3.jūlija līdz 3.augustam – Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) publika...