Citrusaugļu zupa

Citrusaugļu zupa

Apelsīna miziņu sarīvējiet, aplejiet ar ūdeni, vāriet 10 min un izkāsiet. Novārijumā lieciet cukuru un pievienojiet nelielā auksta ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti. Uzvāriet un tad pievienojiet daiviņās sagrieztus citrusaugļus. Pasniedziet ar saldo krējumu.

Komentāri (10)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
interesanta zupiņa......
22.10.2009. plkst. 16:34
Ļoti interesants nosaukums. un palasot recepti tiešām liekas ka varētu būt ļoti garšīgi!
10.09.2007. plkst. 18:17
Labs ļoti našķītis .
10.09.2007. plkst. 09:24
taads njammigs nashkiitis;)
10.09.2007. plkst. 09:16
nevelk uz kaut ko garšīgu
14.08.2007. plkst. 00:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 23. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Portugāļu un spāņu mūzika

Portugāļu un spāņu komponistu mūzika līdz Latvijas platuma grādiem atnāk reti, vēl jo retāk – dienvidnieku interpretācijā! 5. februārī pl. 19.00 tas notiks Liepājas Teātrī, kad...