Citrusaugļu zupa

Citrusaugļu zupa

Apelsīna miziņu sarīvējiet, aplejiet ar ūdeni, vāriet 10 min un izkāsiet. Novārijumā lieciet cukuru un pievienojiet nelielā auksta ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti. Uzvāriet un tad pievienojiet daiviņās sagrieztus citrusaugļus. Pasniedziet ar saldo krējumu.

Komentāri (10)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
interesanta zupiņa......
22.10.2009. plkst. 16:34
Ļoti interesants nosaukums. un palasot recepti tiešām liekas ka varētu būt ļoti garšīgi!
10.09.2007. plkst. 18:17
Labs ļoti našķītis .
10.09.2007. plkst. 09:24
taads njammigs nashkiitis;)
10.09.2007. plkst. 09:16
nevelk uz kaut ko garšīgu
14.08.2007. plkst. 00:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 28. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

Lailas Balodes personālizstāde Cēsu izstāžu namā

No 19. jūnija līdz 15. jūlijam Cēsu Izstāžu namā būs skatāma Lailas Balodes 50 gadu jubilejas izstāde ''Piektā''. Tā  ir plaša  ekspozīcija, kurā izstādīti ap 60 akvareļi,...