Zupa ar žāvētiem augļiem

Zupa ar žāvētiem augļiem

Augļus pārlasiet, nomazgājiet, aplejiet ar ūdeni, atstājiet uz 5 min un tad nomazgājiet. Sagatavotos augļus aplejiet ar 4 gl. auksta ūdens un vāriet 20 min. Tad pievienojiet cukuru un vāriet 5 min. Beigās pievienojiet nelielā auksta ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti. Maisot uzvāriet un atdzesējiet. Pasniedziet ar saldo krējumu.

Komentāri (8)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Anna
Šādu mamma bērnībā mēdza taisīt. Bija garšīgs.
05.07.2017. plkst. 12:01
?....
tas tak ir žāvētu augļu biezais ķīselis ar putukrējumu!
14.10.2008. plkst. 19:09
Mmmm tas gan bus garsigi! ;) Bet slinkums taisit...
09.09.2007. plkst. 19:50
Atdzīšoosžāvētas ogas man negaršo tad arī zupa man negaršo.
14.08.2007. plkst. 21:27
shii taada uudenjaina izskataas
22.07.2007. plkst. 13:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Kakejiku Japānas laikmetīgā māksla

CAF.N asociācija ir vislielākā un visaktīvākā mākslinieku apvienība Japānā. Burts „N”, kas apvienības nosaukumā iekļauts 2004.gadā, nozīmē „Nebula” jeb miglājs. Tādējādi...