Zupa ar žāvētiem augļiem

Zupa ar žāvētiem augļiem

Augļus pārlasiet, nomazgājiet, aplejiet ar ūdeni, atstājiet uz 5 min un tad nomazgājiet. Sagatavotos augļus aplejiet ar 4 gl. auksta ūdens un vāriet 20 min. Tad pievienojiet cukuru un vāriet 5 min. Beigās pievienojiet nelielā auksta ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti. Maisot uzvāriet un atdzesējiet. Pasniedziet ar saldo krējumu.

Komentāri (8)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Anna
Šādu mamma bērnībā mēdza taisīt. Bija garšīgs.
05.07.2017. plkst. 12:01
?....
tas tak ir žāvētu augļu biezais ķīselis ar putukrējumu!
14.10.2008. plkst. 19:09
Mmmm tas gan bus garsigi! ;) Bet slinkums taisit...
09.09.2007. plkst. 19:50
Atdzīšoosžāvētas ogas man negaršo tad arī zupa man negaršo.
14.08.2007. plkst. 21:27
shii taada uudenjaina izskataas
22.07.2007. plkst. 13:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Cēsīs atvērts mūsdienīgs centrs Pils kompleksa apmeklētājiem

Starp Cēsu veco un jauno pili durvis vēris mūsdienīgs Pils kompleksa apmeklētāju centrs – tūrisma informācijas centrs....