Persiku zupa ar ābolu sulu

Persiku zupa ar ābolu sulu

Persikus applaucējiet, nomizojiet un atdaliet kauliņus. Sagrieziet šķēlītēs un apberiet ar cukuru un rīvmaizi. Pagatavoto masu aplejiet ar aukstu sulu un pasniedziet ar biskvītiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Padzēriens ,,
20.07.2007. plkst. 13:56
Tā varētu teikt <<<
11.07.2007. plkst. 16:12
Taa jau vairaak peec ledus teejas izskataas...
11.07.2007. plkst. 14:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 23. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Sarīkojums „Laika dzirnas”

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja nodaļā Vecpiebalgas pagasta  „Vēveros” notiks Muzeju dienai veltīts tautas tradīciju sarīkojums „Laika dzirnas”....