Persiku zupa ar ābolu sulu

Persiku zupa ar ābolu sulu

Persikus applaucējiet, nomizojiet un atdaliet kauliņus. Sagrieziet šķēlītēs un apberiet ar cukuru un rīvmaizi. Pagatavoto masu aplejiet ar aukstu sulu un pasniedziet ar biskvītiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Padzēriens ,,
20.07.2007. plkst. 13:56
Tā varētu teikt <<<
11.07.2007. plkst. 16:12
Taa jau vairaak peec ledus teejas izskataas...
11.07.2007. plkst. 14:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Izstāde „Atjaunotajam Uzvaras piemineklim Cēsīs – 10”

Cēsu pilsētas domē līdz 15.augustam aplūkojama fotogrāfiju izstāde „Atjaunotajam Uzvaras piemineklim Cēsīs – 10”. Tas 1998.gada 15.novembrī svinīgi atklāts pēc atjaunošanas...