Persiku zupa ar ābolu sulu

Persiku zupa ar ābolu sulu

Persikus applaucējiet, nomizojiet un atdaliet kauliņus. Sagrieziet šķēlītēs un apberiet ar cukuru un rīvmaizi. Pagatavoto masu aplejiet ar aukstu sulu un pasniedziet ar biskvītiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Padzēriens ,,
20.07.2007. plkst. 13:56
Tā varētu teikt <<<
11.07.2007. plkst. 16:12
Taa jau vairaak peec ledus teejas izskataas...
11.07.2007. plkst. 14:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Košļājamās gumijas košļāšana, griežot sīpolus, ļauj izvairīties no asarām

Pasākumi

Barbara Klemma un Arte Latvijā!


Šogad no 2. līdz 10.augustam Ludzā notiek Starptautiskā fotogrāfijas vasaras skola (SFVS) 2008. Tās laikā studenti papildinās savas zināšanas fotogrāfijā savā izvēlētajā darbnīcā,...