Ķiršu zupa ar rīsiem

Ķiršu zupa ar rīsiem

Ķiršus nomazgājiet un atdaliet kauliņus. Sagatavotos ķiršus aplejiet ar karstu ūdeni, pievienojiet cukuru un uzvāriet. Novārījumu izkāsiet, uzvāriet, pievienojiet rīsus un vāriet, līdz tie ir gatavi. Pēc 5 min pievienojiet ķiršus, kārtīgi samaisiet, atdzesējiet un pasniedziet.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
apeteligi!
24.10.2007. plkst. 10:45
Nu, ja man skolaa buutu bijushas taadas garshiigas zupas, tad savas pusdienas citiem nebuutu mazajaas klasiitees jaaatdaavina! Ne paaraak labi pavaari muus eedinaaja pirms 10-12 gadiem!
24.10.2007. plkst. 10:23
vairāk jau pēc garda saldā izklausās..! Cik atceros kaut ko līdzīgu mums pasniedza skolas pusdienās :D
24.10.2007. plkst. 00:38
Ir ļoti garšīgi!
05.10.2007. plkst. 15:16
Dīvainas zupas.
11.09.2007. plkst. 17:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Filadelfija, te es nāku!

“Filadelfija, te es nāku!” ir dramaturga atzīšanās mīlestībā savai dzimtajai pusei Īrijai un tās ļaudīm.

Aizkustinoša luga par jaunu puisi, kurš grasās emigrēt uz Ameriku un...