Rasoļņiks no zivs

Rasoļņiks no zivs

Zivi vāriet 4 gl. ūdens, līdz tā ir gatava. Tad izņemiet no buljona un sagrieziet gabaliņos. Buljonam pievienojiet lauru lapu, piparu graudiņus un sāli. Saknes un sīpolu sasmalciniet, eļļā apcepiet, lieciet karstā buljonā un pievienojiet nomizotus un sagrieztus gurķus. Vāriet 30 min. Salviju sagrieziet strēmelītēs, lieciet buljonā un pielejiet gurķu marinādi. Vāriet 10 min. Tad pievienojiet zivs gabaliņus un pasniedziet. Atsevišķi pasniedziet krējumu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tāds plikais rasoļņiks, ja nu vēl tā salvija ko izmaina.
13.10.2007. plkst. 17:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Grupa Vaidava pabeidz sava pirmā albuma ierakstu!

Leģendārā latviešu astoņdesmito gadu pop roka grupa Vaidava tikko pabeigusi darbu pie sava pirmā studijas albuma, kuram dots nosaukums “Tu būsi vēl” un kura iznākšana plānota šī gada...