Lasītāju receptes

zane:) 2008-08-03

Laša zupa

puslitrs ūdens, pustējkarote sāls, melnie pipari, pētersīļi, dilles, dažas laura lapas, 1 tējkarote krievu sinepes, makaroni, kūpināta laša gabaliņi. (Makaronus un lasi ņem tik daudz, cik biezu gribas zupu. Šķidrākai - mazāk, biezākai - vairāk). Pēc ieskatiem var lietot arī citas garšvielas.

Ielej katliņā ūdeni un liek uz plīts. Pieber sāli un visas garšvielas. Pēc tam pieliek klāt gabaliņos sagriztu kūpinātu lasi. Kad ūdens sāk vārīties, pieber klāt makaronus. (Es lietoju nūdeļu ligzdiņas ar olu. Vienai porcijai - divas). Vāra, kamēr makaroni gatavi. Manis pieminētie ir gatavu pēc 3 minūtēm. Lej šķīvī, pārkaisa ar savaigām dillēm un lociņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Septembra beigās iznāks Moriseja koncertieraksts DVD formātā

Mūzikas izdevniecība “Warner Music” paziņojusi, ka septembra beigās plāno klajā laist jaunu Moriseja (Morrissey) koncertierakstu DVD formātā....