Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-22

Halasie (Zivju zupa)

2 l ūdens,
2 kg dzīvu karpu,
250 g sīpolu,
150 g zaļo piparu,
70 g svaigu tomātu,
30 g paprikas,
sāls.
Zivis notīra , atdala fileju, novelk ādu. Fileju sadala gabaliņos apm. 2 cm biezumā. Gabaliņus , arī ikrus un pieņus , ja tādi ir, mazliet apsāla un ieleik ledusskapī.
Galvu , mugurkaulu , spuras , ādu liek ūdenī , pievieno zaļos piparus , tomātus , sīpolus , sāli un vāra buljonu apm. 1- 1,5 st.
kad buljons gatavs , to izkāš , biezumus izberž caur sietu un liek atpakaļ buljonā. Vēlreiz uzvāra un pievieno papriku.
Pirms pasniegšanas , pievieno zivs filejas gabaliņus un vāra apm. 10 min.
Ne asakas ,,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Citrusa sodas dzēriens 7-UP tika radīts 1929.gadā; ”7” nosaukumā tika izvēlēts, jo sākotnējais iepakojums bija 7 unces (~200g). „UP” norādīja burbuļu virzienu

Pasākumi

UPEs apgādā ir iznācis šūpuļdziesmu ieraksts „Mēness ceļu rādīs miega peles vezumam”

Dziesmu autors – KĀRLIS KAZĀKS.
Ainars Mielavs, izdevniecības vadītājs: „Kārli pazīstu kā ļoti atbildīgu un domājošu dziesmu autoru vēl no viņa kādreizējās grupas OCEANFALL...