Zivju zupas, boršči

Gruzīņu kāpostu zupa

Gruzīņu kāpostu zupa (1)

Paredzēts 4 personām

Slinkā kāpostu zupa

Slinkā kāpostu zupa

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Slinkā kāpostu zupa 1

Slinkā kāpostu zupa 1

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 8 personām

Skābu kāpostu zupa ar sēnēm

Skābu kāpostu zupa ar sēnēm (3)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Skābu kāpostu zupa

Skābu kāpostu zupa

Pagatavošanas laiks 220 minūtes

Paredzēts 8 personām

Zupa ar salviju

Zupa ar salviju

Paredzēts 6 personām

Svaigu kāpostu zupa ar zivīm

Svaigu kāpostu zupa ar zivīm (1)

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Skābu kāpostu zupa ar sēnēm

Skābu kāpostu zupa ar sēnēm

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 5 personām

Zaļā zupa ar nātrēm

Zaļā zupa ar nātrēm

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kāpostu zupa

Kāpostu zupa (3)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 8 personām

"Vecais dobums"

"Vecais dobums" (2)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kāpostu zupa "Bagātie"

Kāpostu zupa "Bagātie" (3)

Pagatavošanas laiks 120 minūtes

Paredzēts 6 personām

Dārzeņu zupa ar gurķiem

Dārzeņu zupa ar gurķiem (4)

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 4 personām

Zupa ar austiņam

Zupa ar austiņam

Lai pagatavotu austiņu mīklu, izsijātiem miltiem pielejiet ūdeni, pievienojiet olas un sāli un kārtīgi sajauciet. Gatavo mīklu izrullējiet plānos kvadrātiņos. Lai pagatavotu pildījumu,
Borščs ar pupiņām

Borščs ar pupiņām (6)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Borščs ar sēnēm

Borščs ar sēnēm (6)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 5 personām

Translate

Šodien

2017. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Red Bull Music Academy izsludina pirmo mākslinieku Positivus festivalā

Šogad Positivus festivālā pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigznes meklējiet Red Bull Music Academy Lounge – brīvdabas klubā ar satriecošiem deju grīdas hītiem!...