Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-17

Sīpolzupa

500 g sīpolu
2 ķiploku daiviņas
75 g sviesta
1 ēdamk. miltu
1 L gaļas buljona
1/4 L baltvīna
sāls
pipari
šķipsniņa cukura
100 - 120 g rīvēta siera


Sīpolus sagriež ripiņās , ķiplokus smalki sakapā. Katlā izkausē sviestu un apcep sīpolu gredzenus un ķiplokus. tad pārkaisa miltus , īsu brīdi karsē un pastāvīgi maisot , pievieno buljonu.
Vāra uz mazas uguns apm. 20 min. Beigās pievieno vīnu, cukuru, sāli un piparus.
Zupu sadala 4 ugunsdrošās bļodiņās, virsū liek baltmaizes šķēles un pārkaisa ar sieru. Cepeškrāsnī karsē , līdz siers izkusis.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Viļņa — Eiropas kultūras galvaspilsēta 2009 pārsteigs ar „dzīvo kultūru”

2009. gadā kultūra visās tās formās un izpausmēs piepildīs Viļņas galerijas un skatītāju zāles, ielas un citas šādam nolūkam nekad neizmantotas vietas. Programmā Viļņa — Eiropas...