Lasītāju receptes

vineta33 2008-06-01

Apelsīnu zupa ar ķirbjiem un riekstiem

2 apelsīni
300 g ķirbju
20 mandeļu rieksti
2 ēdamk. medus
4 gl. ūdens

Ķirbi nomizo, sarīvē uz dārzeņu rīves.Riekstus izloba, applaucē , noņem brūno apvalku, sasmalcina. Apelsīnus ar visu mizu sagriež plānās šķēlītēs.
Visu pārlej ar verdošu ūdeni un vāra apm. 5 min. Atdzesē , pieliek medu un pasniedz.
Labu ēstgribu !

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Baiba
Man no tām apelsīnu mizām visa zupa palika briesmīgi rūgta. Nākamreiz vārīšu bez tām un citādāk (izvāra ķirbja gabaliņus, ieliek blenderī, pieliek apelsīna gabaliņus bez mizas, medu un sablenderē). Vajadzētu būt labi. ;)
10.01.2012. plkst. 20:09

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visefektīvākais līdzeklis, lai pamostos, ir nevis kofeīns, bet āboli

Pasākumi

Kapoeira Karens Oganjans. Fotogrāfijas

Vasaras vidū – no 2008.gada 3.jūlija līdz 3.augustam – Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) publika...