Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-24

Zemeņu zupa ar biezpienu

40 g zemeņu
1 L kefīra
2 ēdamk. medus
100 g biezpiena
3 krustnagliņas

katlā ielej glāzi ūdens , juzvāra, pieleik krustnagliņas , cieši aizvāko un ļauj ievilkties 15 min. Izkāš , pievieno caur sietu izberztu biezpienu. Zemenes pārlej ar kefīra un vārīta ūdens maisījumu , pielej krustnagliņu novārījumu ar biezpienu un pieliek medu.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg

Pasākumi

Aleksandra Buinova koncerts pārcelts uz nākamā gada februāri

20.augustā ieplānotā Krievijas estrādes dziedātāja Aleksandra Buinova uzstāšanās Dzintaru koncertzālē ir pārcelta uz 2009.gada 13.februāri, un tā notiks Rīgas Kongresu namā. Koncerta...