Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-06

Biešu zupa.

Nepieciešams-
1 burciņa marinētas bietes
1 burciņa aukstās zupas vasara
1 garais gurķis
4-6 olas
1L kefīra
250gskābā krējuma
loki, dilles
sāls
Vārīts atdzesēts ūdens

gatavošana-
Laicīgi izvāra olas un uzvāra ūdeni. Tikmēr palielā katlā vai bļodā sajauc marinētās bietes ar auksto zupu vasara, kefīru, krējumu. Sagriež gurķi sev tīkamos gabaliņos (strēmelītēs, kubiņos utt.) un piejauc pārējam. Kad olas atdzisušas, sagriež gabaliņos tāpat kā rosolam un piejauc pārējam. Visu izmaisa. smalki sagriež zaļumus, pievieno. Pielej atdzesēto ūdeni (tam vairāk ir atšķaidīšanas funkcija, jo biezāka un kefīrīgāka zupa patīk, jo mazāk jālej). Pēc garšas pievieno sāli. Vēlams uz ½h ielikt ledusskapī, atdzesēties un "ievilkties".

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Sērijas “Pasaku lāde” ietvaros klajā nāk “Emīls un Berlīnes zēni”

Ar Hipotēku bankas atbalstu kompānija “Platforma Music” klajā laidusi jau devīto sērijas “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk” kompaktdisku, kurā šoreiz iekļauts Ēriha Kestnera...