Cirtusaugļu gaspačo

Cirtusaugļu gaspačo

No greifrūtiem un apelsīniem pagatavo filejas un sagriež palielos gabalos. Ķiplokus un kindzu rūpīgi sasmalcina. Citrusaugļu gabaliņus ievieto bļodā, tiem pievieno pārējās sastāvdaļas, visu samaisa un atdzesē ledusskapī apmēram 4 stundas. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Erots 2010 zvaigzne - Keisha Kane - "Šokolādes Bārbija"

Kā solīts, festivāls “Erots” pamazām sāk mest nost “noslēpumainības
plīvuru” un atklāt “Erots 2010” zvaigznes! Pirmā zvaigzne, ar kuru jūs
iepazīstināsim, ir karstasinīgā...