Aukstās zupas

Cirtusaugļu gaspačo

Cirtusaugļu gaspačo

Paredzēts 4 personām

Aukstais borščs ar rutkiem

Aukstais borščs ar rutkiem (5)

Pagatavošanas laiks 4 minūtes

Aukstums

Aukstums (1)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 8 personām

Aukstā zupa

Aukstā zupa (6)

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aukstā citronu zupa

Aukstā citronu zupa (5)

Paredzēts 2 personām

Aukstā zupa ar sēnēm

Aukstā zupa ar sēnēm (5)

Paredzēts 4 personām

Aukstā zupa ar sēnēm

Aukstā zupa ar sēnēm (10)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 2 personām

Aukstā zupa

Aukstā zupa

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 4 personām

Mīlnieku aukstā zupa

Mīlnieku aukstā zupa (6)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aukstā zupa

Aukstā zupa (4)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Aukstā zupa "Vasara"

Aukstā zupa "Vasara"

Paredzēts 4 personām

Aukstā zupa

Aukstā zupa

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Aukstā zupa ar kalmāriem

Aukstā zupa ar kalmāriem (1)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 10 personām

Aukstā zupa ar krevetēm

Aukstā zupa ar krevetēm (3)

Paredzēts 4 personām

Aukstais borščs

Aukstais borščs (10)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 3 personām

Vasaras borščs kvasā

Vasaras borščs kvasā

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aukstā paprikas zupa ar dārzeņu piedevu

Aukstā paprikas zupa ar dārzeņu piedevu (5)

Pagatavošanas laiks 50 + atdzesēšana minūtes

Paredzēts 10 personām

Translate

Šodien

2017. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Pabeigta Ozoliņa filmas uzņemšana

Nupat kā pabeigta režisora Mika Ozoliņa pirmās pilnmetrāžas filmas „3 of Us” uzņemšana. Ozoliņš kā scenārists un režisors jau ilgāku laiku bija gatavojies strādāt profesionāli...