Lasītāju receptes

Sīpolu zupa

sooch 2008-07-30

Sīpolu zupa

2 l buljona, 4 sīpoli, 4 ēdamkarotes sviesta, 4 ēdamkarotes miltu, 8 ēdamkarotes sarīvēta siera, 8 šķēles baltmaizes grauzdiņu, 2 daiviņas ķiploku, pipari, sāls, sasmalcināti zaļumi


.
Sīpolus sagriež ripas un katliņa sviestā apcep, pievieno miltus, tos mazliet apbrūnina, pielej karstu buljonu, pieliek garšsaknes, uzvāra.
Nobriedušam baltmaizes kukulim nogriež garozu, atgriež 8 šķēles, tās apziež ar sviestu, apber ar sieru un cepeškrāsnī apgrauzdē. Grauzdiņu šķēles pasniedz atsevišķi pie zupas vai liek zupā, pārkaisa ar zaļumiem


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Izdots pastkaršu komplekts ,,Rūjienas koka apbūve”

Ar Rūjienas tūrisma informācijas centra (TIC) iniciatīvu izdots jauns pastkaršu komplekts ,,Rūjienas koka apbūve”, kurā ir 9 pastkartes ar koka ēku attēliem, kas vēl šobrīd...