Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Santaklausa gaļas bumbas.

Sastāvdaļas:

1. 400 g malta gaļa
2. 1 ēd k maltas gaļas garšviela
3. 400 g rīvets siers
4. 1/ baltmaizes mīkstuma



Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Sastāvdaļas labi samīca ar rokām un izveido Ping_pong lieluma bumbiņas. Bumbiņas izcep cepeškrāsnī. Ēd iemērcot tomātu mērcē.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Uz komēdijas “Rīga – Dakāra” pirmizrādi visas biļetes izpārdotas!

7.februārī Dailes teātra mazajā zālē notiks sensacionālas komēdijas “Rīga – Dakāra” pirmizrāde, kuras varoņu ādā iejutīsies humoriste Jana Duļevska un aktieris Jānis Jarāns....