Lasītāju receptes

Biešu pīrāgs ar krējuma sieru

giittaa 2008-10-18

Biešu pīrāgs ar krējuma sieru

• 3 olas
• 100 g cukura
• 0,1 l olīveļļas
• 100 g biešu, sarīvētu uz rupjas rīves
• 20 g ingvera, sarīvēta uz rupjas rīves
• 1/2 tējkarotes kanēļa
• 1 apelsīna miza un sula
• 100 g polentas
• 1 vaniļas pogaļa
• 3 ēdamkarotes medus
• 240 g krējuma siera

Atdala olu dzeltenumus un sakuļ tos ar cukuru līdz stingrām putām. Atsevišķi stingrās putās uzputo olu baltumus.

No sēkliņām attīrītu vaniļas pogaļu smalki sagriež un bļodā samaisa ar pārējām sastāvdaļām. Iegūtajā masā iemaisa sakultos olu dzeltenumus un iecilā uzputotos olu baltumus.

Masu liek dziļā apaļā formā un cep 30 min krāsnī 180 °C.

Atdzesē, sagriež gabalos un kārto uz šķīvja — virsū liek krējuma sieru, zaļumus, blakus — lāceņu ievārījumu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Akcija "Gribi satikt Akon un Snoop Dogg?Piedalies!" noslēgusies

Sveiks, lasītāj!Šajā gadā, kad Latviju apciemo tik daudz slavenu mākslinieku, arī portāls IrLaiks.lv ir uz mūzikas "viļņa".Esam sagatavojuši jaunu pārsteigumu un izaicinājumu tieši Tev... ...