Lasītāju receptes

andra33 2008-09-27

Spageti Ungāru gaumē

Sastāvdaļas:
400 g spageti
200 g gaļa (fileja)
1 sīpols
1 daiviņu ķiploku
1 ēd.k. eļļas
1 ēd.k. sasmalcināta paprika
½ gl. sarkanvīna
½ gl. buljona
½ citrons
½ gl. krējuma
pētersīļi

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Spagetī vāra sālsūdenī, līdz tie gatavi un nokāš.

Sakarsētā eļļā apcep sīpolu un gabaliņos sagrieztu gaļu, iemaisa saspiestu ķiploku.

Tad pievieno buljonu, sāli, papriku un 10 minūtes sautē.

Pēc tam iemaisa vīnu, krējumu un pēc garšas citronu sulu.

Gatavo mērci pārlej spagetī.

Pasniedzot pārlej ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt taukaino zivju šķirnes

Pasākumi

Uz komēdijas “Rīga – Dakāra” pirmizrādi visas biļetes izpārdotas!

7.februārī Dailes teātra mazajā zālē notiks sensacionālas komēdijas “Rīga – Dakāra” pirmizrāde, kuras varoņu ādā iejutīsies humoriste Jana Duļevska un aktieris Jānis Jarāns....