Lasītāju receptes

andra33 2008-09-27

Kokosriekstu un pistāciju riekstu bumbiņas

Sastāvdaļas:
250 g vidēji smalkas kokosrieksta skaidiņas
250 g iebiezinātā saldā piena
100 g pistācijas riekstu

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

200 g skaidiņu sajauc ar iebiezināto pienu un pistācijas riekstiem, kas sasmalcināti rupjos gabalos.

Sakarsē pannu (bez eļļas) uz kuras uzber masu, ko maisot karsē ap 3-5 minūtes, kamēr tā iegūst ļoti gaišu karameļu/krēma krāsu.

Tiklīdz masu var paņemt rokās, ar plaukstām stingri saveļ valrieksta izmēra bumbiņas, ko apviļā atlikušās 50 g skaidiņās un kārto uz trauka.

Sākumā veļot var vērties vaļā vietās, kur ir pistācijas rieksti, bet to var labot stingri saspiežot un tad veļot bumbiņu (kā plastilīnu).

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Dziedātāja Dido atgriežas ar jaunu albumu

Pēc piecu gadu pārtraukuma angļu dziedātāja Daido (Dido) izdevusi savu ilgi gaidīto trešo studijas albumu “Safe Trip Home”, kas Sony BMG apgādā no 24.novembra pieejams arī Latvijā....