Lasītāju receptes

saulux3 2008-09-23

Dievišķā pica... :p

Mīklai: 270 g miltu
100 g auzu pārslu
15 g rauga
40 g eļļas
½ tējk. cukura
1/8 l remdena piena
1 tējk. sāls
Margarīns veidnes ieziešanai

Pārklājumam: 1 kārba (530 g) mizotu konservētu tomātu
1 puravs
200 g Mozzarella’s siera
200 g vārīta šķiņķa
10 – 15 ar papriku pildītu olīvu
Garšaugu maisījums (rozmarīns, timiāns, majorāns, baziliks)



Raugu samaisa ar cukuru un 4 ēdamk. remdena piena un atstāj uz 10 min. uzrūgt. Bļodā ber miltus un auzu pārslas, vidū veido iedobi un tajā lej rauga maisījumu. Tad pievieno taukvielas, sāls, atlikušo pienu un visu samīca mīklā. Raudzēt 15 min, tad izveltnē un liek ieziestā apaļā veidnē, veidojot ap. 2-3 cm augstas malas.

Tomātus notecina un sagriež mazos gabaliņos. Nomazgātu puravu sagriež plānās šķēlēs, sieru sagriež stienīšos, šķiņķi – kubiņos. Uz picas kārto dārzeņus, šķiņķi, sieru un uz pusēm pārgrieztas olīvas. Visu pārkaisa ar garšaugu maisījumu. Cep 225 °C temperatūrā 30 minūtes. Rotā ar olas šķēlītēm.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Arābiem bija paraža: ja vīrietis atteicās pagatavot kafiju savai sievai, tas bija mājiens drīzai laulības šķiršanai

Pasākumi

Teatrāls vakars

23. jūlijā klubā “Art and Music Bakery” “Sapņu teātris” ielūdz uz teatrālo vakaru.

Programmā apvienības "Sapņu teātris" dalībnieku uzstāšanās, kur viņi ir ne...