Lasītāju receptes

saulux3 2008-08-13

Ķirbju biezputra

500g ķirbja,
1/2 glāzes ūdens,
60g mannas putraimu,
50g smalkā cukura,
50g sviesta.

Ķirbi nomizo, attīra no sēklām, sagriež sīkos gabaliņos, pieliek sviestu, ieber mannas putraimus, cukuru, sāli un vāra līdz gatavi. Pasniedz, pieliekot sviestu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Bijušie “Līvi” apvienojas “Leģionā” un izdod jaunu albumu

Grupa “Leģions”, kurā apvienojušies bijušie “Līvu” dalībnieki Aivars Brīze, Tomass Kleins, Vilnis Krieviņš un klāt pieaicinātie Eduards Glotovs (Remix) un Juris Kristons (Igo...