Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-27

Sasliks lavasa grozina

4 porcijam:

Sasliks 1kg
Lavass 1gab.
Tomati 4gab.
Siers 200g
Salatu lapas 1 buntite
Ella cepsanai
Sals, pipari pec garsas

Lavasu sagriez 4 dalas un liek ella varities lidz izveidojas grozins. Lai lavass iegutu grozina formu, vidus ir japiespiez ar karoti. Grozina liek salatu lapas, sagrieztus tomatus, kas sajaukti ar rivetu sieru. Virsu liek izceptu sasliku un dekore ar zalumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

12. Starptautiskais garīgās mūzikas festivāls

12. Starptautiskais garīgās mūzikas festivāls norisināsies no š.g. 19. augusta līdz 3. septembrim. Jau tradicionāli Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” saviem klausītājiem ir...