Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-06

Kūpinātas reņģes alus mīklā

Sastāvdaļas
Reņģes
Milti 1 glāze
Alus
Pipari
Olīveļļa

Pagatavošana
Miltus sajauc ar pipariem, pielej alu un jauc līdz veidojas viendabīga masa.
Mīklai nevajadzētu būt pārāk šķidrai.
Notīrītās zivis apkaisa ar miltiem, mērcē mīklā un liek cepties.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Coca – Cola sākotnēji bija zaļā krāsā

Pasākumi

Jogas nometne „Sievietes sapņu brīvdienas”

Ar jūnija mēnesi Elita Drāke aicina skaistā dzimuma pārstāves uz savu pašatveseļošanās programmu un jogas nometni  Latvijā. Nometnes ideja – iemācīties pārvarēt fiziskas un...