Lasītāju receptes

ligatt 2008-05-08

Kukurūzas un kartupeļu kroketes ar auksti kūpinātu lasi

Vajadzēs:
1/2 kārba gant kukurūzas biezeņa
500 g vārītie kartupeļi
2 dl rīvēta parmesan siera
Nomu African garšvielu maisījums
kviešu milti,
sviests cepšanai

Uz kroketēm
Sagriezts auksti kūpināts lasis, avokado, skāba krējuma un čatnija mērce, laima šķēlītes un pētersīļi

Mērce
Sajauciet 4 ēdamkarotes Mrs. Ball’s persiku čatniju ar skābo krējumu servējot, uz šķīvja uzlieciet nedaudz rukolas salātu

Novāriet kartupeļus ar visu mizu. Atdzesējiet, nomizojiet un sarīvējiet. Samaisiet kopā rīvētos kartupeļus, kukurūzas biezeni un parmesan sieru. Pārkaisiet ar melnajiem pipariem. Paņemiet saujā nedauz miltu un no iegūtās masas veidojiet vienāda izmēra kroketes. Cepiet sviestā, līdz tās kļūst brūnas un kraukšķīgas. Servējiet uz šķīvja, uz rukolas salātiem. Virsū uzlieciet lielu auksti kūpinātu laša šķēli. Rotājiet ar avokado, skāba krējuma un čartnija mērci un laima šķēlīti.





Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Latvijas lielākie sporta svētki – grāmatā!

Trīs dienas pirms Pekinas Olimpisko spēļu atklāšanas Olimpiskajā sporta centrā tika prezentēta Latvijas II Olimpiādes grāmata. Tā kļuvusi par savdabīgu „ceļamaizi”, lai iedvesmotu...